15
Maj
2008
0

Välkommen till Värmdö, Hölö & Stavsnäs största blogg

 

 

p7280053.JPG

Gör egna inlägg!

1: Registrera dig!

2: Efter att jag har godkänt dig får du ett mail med ditt användarnamn och lösenord.

3: Logga in och börja skriva.

Mail: blogg@guldells.se0
Spread the love

You may also like

Sommar vattnet!
Ny plan ska skydda kulturmiljöer på Värmdööar
En vacker kvälls himmel
Det blev en lugn Påsk

5 Responses

  1. Hej Peter, Det verkar vara en lugn och fin miljö ute i Stavsnäs, vi bor på Hölö en bit ifrån men åker förbi området så gott som dagligen.Det är en mycket fin skärgårdsnatur här ute och goda bussförbindelser till stan.

  2. Oh vad härligt att höra. Läste lite negativt om fodert här på nätet så jag blev lite skeptisk. Dock vet jag inte om det kom från folk som testat det eller som bara hade åsikter.. Min lilla verkar också tycka om det, körde på royal canin innan och då åt hon verkligen bara när magen kurrade av hunger. Tack för ditt svar!

Leave a Reply