ICA snusket!!!!!!!!

Spread the love

När ska vi få slut på denna farliga hantering av vår föda, vi som bor här ute har inga större valmöjligheter när det gäller att införskaffa våra livsmedel. Det ingår väl inte i Icas ideologi att kränga mat till vilket pris som helst för att tjäna hur mycket pengar som möjligt…. “skit samma om människor blir sjuka” Vi vill få hit COOP men det är väl bara ett önsketänkande p.g.a. olika omständigheter är det nog omöjligt. Men….varför inte plocka fram det gamla konceptet “Matbussen” både trevligt och en möjlighet för en allt mer åldrande och sjuk befolkning att få inhandla våra viktigaste livsmedel på säkrare sätt.

Det är en skam att vi numer lever i ett land där människor och människors hälsa blir allt mindre viktigt när det numera gäller att kränga penningar för sin egen vinning till vilket pris som helst. Det är inte värdigt ett land som Sverige. Man får dock inget av sin egen rikedom med sig när man når den andra sidan, men….Ett Gott Hjärta kan man alltid resa med och Det Ni………….. kostar ingenting.

800px-varubuss.jpg

1 comment

David (Fordonshistoriska Lastvagnsarkivet)

Kul och se att min bild har hittat hit
och visst är det synd att varubussarna tillhör det förgångna, Men det skall tilläggas att det rullar en och annan i vårt avlånga land så helt utdöda är dom inte.
Jag dokumenterar och fotograferar varu/butiksbussar då dessa utgjorde livsnerven för landsbygden och en plats där människor kunde träffas.
Bussarna hade ju intressanta påbyggnader tillverkade hos lokala tillverkare.