Hundplågeri!

Spread the love

dog43.gif

Lina från Gustavsberg har just fått avlivat sin hund som bara blev tre år. Det började smälla i början av November och det fortsätter fortfarande. Hennes hund låg under sängen och skakade tills nu, Slutade äta och dricka trotts starka lugnanden….nu var den tvungen att somna in. Vi har också en gång i tiden använt raketer men när man förstår vilka konsekvenser det kan få kan vi inte fortsätta. Hur många djur har fått sätta livet till för att vi människor enbart tänker på oss själva? Vi lever inte ensamma på denna jord…. som vi ibland Tycks tro och vara herrar över.

6 comments

Tycker ni ska vara glada att vår kära ICA-handlare över huvud taget har öppet året om. Vinterhalvåret är en ren förlustaffär.

Vår ICA skapar jobb för undomar i Stavsnäs!

Så sluta gnäll!

//Micke

Hej!
Micke vilken tur att det finns någon som är nöjd med hur ICA i Sverige sköter sig!
Tyvärr så var det en Ny ICA skandal i dag igen med om märkt kött ;-(
Det är upp till var och en att tycka och skriva här på bloggen!
Sedan kan man ju tolka det som skrivs här som fullt allvar eller med en viss ironi!
Ha en bra kväll 😉

Fy så hemskt!Stackars hund 🙁 Jag är motståndare till detta vansinne!

Bitte, Du skriver väl på Smällarupproret.

https://www.smallarupproret.se/

Hej

Hittade precis detta inlägg… och det är mig och min förra hund det handlar om.. det går inte en dag utan att jag tänker på henne och det var en fruktansvärd upplevelse,Hon var mitt allt ! Varje nyår nu efteråt tänker jag att det är skönt för henne att slippa detta smällande. Men jag tänker också på de hundar som dör eller får sommna in vid denna årstid. När vi åkte in med vår vovve för en sista tur till vetrinären sa dom att det är en otrolig massa djur som får somna in.. hundar ..katter..bur fåglar kaniner.. you name it vid just detta tillfälle, De får ångest, hjärnblödningar , hjärinfrakter och lider något fruktansvärt.

Tänk er för… det är inte värt att ett djur / flera djur skall dö p.g.a detta.
Jag känner en otrolig ilska mot detta.. men måste tänka att det handlar om ren okunskap och kanske inte egoism. Ni får gärna sprida min histora vidare , Och kika i min blogg om detta… men då måste ni gå bakåt i tiden… runnt 2008.
Vi har ny vovvse nu.. som ej är rädd för smällare vilket jag är väldigt glad för! Men det gör ont ändå, Tänker på alla andra djur som inte är lika orädda som hon.
Min dotter är 8 år, och är mycket rädd på nyårsafton.. troligvis för att hon växte upp med våran hund som var så rädd, Hon får ångest skriker och kissar på sig. Det är hemskt att se.
Så roligt kan det inte vara att slänga iväg något som säger pang och sätter skräck i folk och djur…
det kan inte vara så roligt… eller ???

MVH Lina

http://www.ladymon.blogg.se