Lokala butiker på Värmdö

Spread the love

God närproducerad/miljösmart mat det är framtiden.Vill tipsa om att en ny gårdsbutik har öppnat på Nora Gård.

“Sedan tidigare finns 24 lokala odlare och mathantverkare och gårdsbutiker i kommunen. Däribland kan nämnas Värmdö Musteri på Säby, Tavastboda Slakteri och gårdsbutik, Östanviks gård, Hjälmö lantbruk och Värmdöbon Anna Kälvebrand ostmakeri på Rindö. Dessutom har Siggesta gård en gårdsbutik med svenskt mathantverk.”

NVP

Måndag
4 juni 2012

hejdagmo.se

Nytt giftlarm idag….

“Konserverad mat ökar halterna av det östrogenliknande ämnet bisfenol A i urinen med flera tusen procent. Enligt Livsmedelsverket finns ingen anledning till oro, men miljötoxikologen Monica Lind avråder att ge konserverad mat till småbarn.”

Läs mer

Svd

Debatt: Fasa ut bisfenol A!