Djupt Saknad

Spread the love

Vår mycket älskade Goliath har fått somna in på Bagarmossens Djursjukhus efter en tids sjukdom…han var tapper in i det sista men när maten inte smakade och plågorna blev för stora ville han inte vara med längre då var det dags att lämna jordelivet.

Du fattas oss och saknaden är oändlig men hoppas få möta dig igen vid Regnbågens Bro…..

“REGNBÅGENS BRO

Någonstans finns en bro mellan himlen och vår jord……
Och det är dit vi går, vi hundar när vi inte längre är kvar
på jorden.
På vår sida om himlen finns en särskild plats,
Regnbågens bro….
Då ett djur, som stått någon av oss särskilt nära i livet,
till sist dör, börjar det sin vandring till
Regnbågens bro.
Där bortom, väntar grönskande ängar och böljande kullar,
på våra älskade vänner.
Där de kan springa och leka tillsammans.
Där finns gott om mat, vatten och solsken som håller våra vänner varma och nöjda. Alla de djur som varit sjuka eller gamla återfår sin hälsa och styrka. De som varit skadade eller lemlästade görs hela och starka igen. Just sådana som vi minns dem , i våra drömmar om dagar i en tid som gått. Våra djur är lyckliga och nöjda men ändå fattas något, alla känner saknaden efter någon särskilt utvald, någon de lämnat efter sig. De springer alla omkring och leker tills den dag då en av dem hastigt stannar upp mitt i leken För att skåda bort i fjärran……… Hans blick är spänd och uppmärksam, iver och otålighet får hans kropp att skälva. Plötsligt störtar han iväg från gruppen, Flyger över gröna gräset så fort hans ben bär honom, Allt snabbare och snabbare Du har blivit upptäckt och när du och din älskade vän möts Kastar ni er om varandra i en outsäglig lycka, För att aldrig mer skiljas åt.. Överlycklig slickar han dig över hela ditt ansikte Medan din varma hand åter smeker hans huvud Och ännu en gång ser du in i dessa trogna ögon, Som du länge saknat i ditt liv, men alltid funnits i ditt hjärta. Tillsammans vandrar ni sedan över regnbågens bro…. För att aldrig mer skiljas åt…………”

Sov Gott älskade  ” Goliath”

5/1-1998 – 15/7-2012