Lamm eller råtta

Spread the love

Livsmedelskandaler tycks vara en innegrej över hela världen åker du till Kina och beställer lammkött så kanske det kan vara en gammal råtta eller räv du äter 🙁

Vad får vi i oss?

butcher

Hur risig är vällingen?

 

1 comment

Lottiz Fotograferande fyrabarnsmamma

Ja usch man vet aldrig vad man får för kött där. Och helt hundra kan man ju inte vara hemma heller i köttfärs och så om man nu inte köper närproducerat.

Tänkte fråga om lite hjälp. Jag och min dotter kan vinna en resa till Legoland. Det skulle betyda så mycket om du ville rösta på oss och hjälpa oss vinna. Vi behöver vara inom de 10 första placeringarna och just nu är vi nära att inte vinna. Du röstar här: på Lottizdays Fotograferande fyrabarnsmamma genom att klick på +1 till höger om vårat namn. Har även skrivit inlägg i min blogg där man kan rösta via https://lottizdays.blogg.se/2013/may/deppade-ihop-gjorde-det-jag-behovde-och-nu-maste-jag-ta-till-fight-2.html Det skulle betyda oerhört mycket om du vill hjälpa oss och gärna be de i din närhet att rösta. Röstningen pågår till 16 maj. Tack på förhand.