Bröd smör och andra tokigheter

Spread the love

Har ni tänkt på vad brödet du äter innehåller? Reklamen säger ett men sanningen är något annat. Vill man äta ett nyttigt Fazers fullkornsbröd kan man känna sig blåst det mesta innehåller vetemjöl 🙁

Folket vill inte äta margarin kemikaler längre! Nu måste politikerna se till att vi får fler svenska bönder som kan leva på sitt arbete och landet klarar av att vara självförsörjande!

“Unilever har 30 procent av världsmarknaden för bordsmargarin och anorna går långt tillbaka i tiden. Margarin uppfanns 1869 av en fransk kemist sedan Napoleon III utlyst en pristävling för att hitta ett alternativ till smör för att föda sina arméer. Kemisten sålde så småningom sitt patent till ett holländskt företag som idag är en del av Unilever.”

wow3

Ett nytt parti håller på att bildas Äkta Demokrati.

Nu när vi har internet så är det inte svårt att se till att folket får utöva Äkta Demokrati om alla frågor som rör våra liv. Människor är inte alltid pålitliga och kan lätt ställa till skada för andra och hela samhället bara för att se till sitt eget välbefinnande det har vi nog alla fått känna av i livet och dom har inte heller förmågan att be om ursäkt alla gånger då svansföringen är för hög. Det är  människan som förstör livet på planeten för både djur, människor och all växtlighet…. hur klokt är det?

“– Vi ställer upp i valet men är inte ett traditionellt parti. Vi finns inte på den traditionella politiska höger-vänsterskalan. Vi har inte färdiga åsikter som folk ska rösta på. Vi är helt transparenta.”

Ska vi behöva slåss när vi hamnar på äldreboendet vem f-n vill bli gammal idag? Ytterligen en fråga som politikerna inte har klarat av att lösa…..

Flera fall av våld på äldreboenden

Djur gör sällan någon skada men vi behandlar dom mycket illa. Idag är det djuren som svälter och transporteras i trånga skitiga burar/vagnar.. i gårdagens historia var det människor och allt kan hända igen så länge detta synsätt lever kvar för det är liv vi pratar om. Djuren är levade varelser och dem kan man lita på se mannen som är bästa kompis med en Grizzlybjörn.

Det är  inte svårt att förstå att man skäms och blir rädd då man upplever vad människor kan ställa till med!