Skäms

Spread the love

Vi hade besök under jul helgen av ett rådjur som hade ett rep/snöre (såg ut som den fiskelina Birgitta och hennes hund fastade i)  kring klövern och bestämde oss för att ringa till Lili Päivärinta på Djurens Ö om han återkom…. Det verkar som rådjuret hamnat i en liknande fällan som fanns på Stavsnäs men lyckligtvis kommit undan med livet i behåll, får hoppas att linan på rådjuret har lossnat eller att han fått hjälp!

“Birgitta Arvenäs hund fastnade i en fiskelina på skogspromenaden i Stavsnäs. Hon misstänker att någon har riggat upp den för att hålla rådjuren borta.

– Vad är det för människor som gör så? säger Birgitta.

Det var på morgonpromenaden i onsdags som Birgitta och Harry Arvenäs dvärgpinscher Lexus fastnade i en fiskelina.

– Den var uppriggad. Det har någon gjort med flit, säger Birgitta.”

ani903

Jahaaa… vad är det för människor som inte förstår att djuren har lika stor rätt att finnas till som vi tvåbenta utan plågor och att djur är kloka det förstår vi som har dem nära och de kan inte på långa vägar ställa till det helvete som vi människor gör!

Djurs mentala förmågor