Djurplågeri av Hemtjänst i Brunnsäng?

Spread the love
Hur kan ett Hemtjänstföretag lämna en katt utan mat och vatten i 11 dagar!

“En katt i Södertälje lämnades ensam i elva dygn efter att hennes matte åkt tagits in till ett sjukhem. Hemtjänstföretaget som hade ansvar för personen som bodde i lägenheten visste om att katten fanns där, men valde att inte göra någonting, trots att katten varken hade tillgång till vatten eller mat.

När frivilliga krafter erbjöd sig att ta hand om katten vägrade hemtjänsten dem tillträde till lägenheten. Det var först efter att Södertälje Katthem fått information om katten och fått polisen att ingripa som de kunde komma in i lägenheten. Men då hade Maja varit utan mat och vatten i elva dygn och var så uttorkad och undernärd att hennes liv inte gick att rädda.”

Katt

Djurplågeri

Katten Maja får hjälp. men försent! Foto: SVEAKATT

Läs mera här: Djurensrätt, pettersonsblogg,svt.

Är EU samhället så stressat att våra hjärnor slutar fungera normalt? Har de som arbetar inom  hemtjänsten blivit så stressade/utmattade att dem inte kan fungera med sunt förnuft?

Stress och utmattning syns i hjärnan