Barack Obama vem är du

Spread the love
Nu har du chansen att visa vad du går för…. var en god förebild för mänskligheten. Benåda Edward Snowden låt honom komma hem till sin familj.

Barack Obama

Vad världen behöver är fler visselblåsare som slår larm så jorden blir en bra plats att leva på för alla och inte en plåga för folk som går i mänsklighetens tjänst.

Stå upp för Snowden!

https://www.pardonsnowden.org

“Visselblåsaren Edward Snowden bör benådas. Det menar flera människorättsorganisationer som nu startar en kampanj för att få USA:s president Barack Obama att se till att Snowden kan resa tillbaka till USA.

Det är Amnesty International som tillsammans med American Civil Liberties Union drar igång en kampanj i samband med den storfilm om Edward Snowdens liv som nyss haft premiär.

Målet är att få framstående personer och organisationer att skriva under ett upprop som ska få Barack Obama att benåda visselblåsaren.

Även Edward Snowden själv vill att USA:s president Barack Obama ska benåda honom. I en intervju med The Guardian som publicerades i går säger han att det var en ”moralisk” skyldighet för honom att sätta ljuset på massövervakningen.”

Svt

US: Obama Should Pardon Edward Snowden
Hur hanterar FN sexuellt våld och visselblåsare?