Demokrati Folkets röst

Spread the love
Varför röstade kvinnorna i USA på Donald Trump? Kan det vara p.g.a.viktiga orsaker som har att göra med säkerhet, rättvisa, ekonomi och jobb m.m.?  Det snackas mycket om rättvisa och trygghet både här hemma och i USA men handlingarna har i många år visat enbart på försämringar inom de flesta områden med risk för svält och krig.

Folket litar EJ längre på löften. Det Enda man kan lita på är vad de har gjort eller gör då kommer man närmast sanningen…..

En kvinnlig röst från USA,

usa-kadis_urban9090

DENISE PERKINS, KAREN C CAHILLY, CHERYL FREEMAN, BONNIE FRANKLIN, SHARON FRITZGERALD, ASKLEY GLADHILL, CASSIE MOREY. Foto Urban Andersson

“– Ingen håller med om vad Trump sa på bussen (“grab ’em by the pussy”). Men presidentvalet handlar om mer än Donald Trump, det handlar om vårt land, vilken riktning det ska ta. Det handlar om ekonomin. Vi är i desperat behov av arbeten – desperat, säger Denise Perkins.

– Det är irriterande och frustrerande att du tror att jag skulle rösta på någon bara för att hon är kvinna, säger Cassie Morey.

– Det är så ytligt. Vi kan tänka själva, säger Bonnie Franklin.”

Läs mer

Med tanke på Trumps ordval när det handlar om kvinnor så finns det många exempel på män på höga poster både här hemma och i USA som har utnyttjat både barn och unga kvinnor….och dom sitter/satt minsann kvar på sin post. Skandal! 

 

Det har vi inte hört att Donald har gjort men grov i mun kan han vara. Vi får se vad han kan åstadkomma för landet och världen. Folket har röstat på Donald Trump och det kallas för demokrati!

Det verkar som vi lever i bakvända tider just NU! ;-(  Världen blir trots allt lugnare med Donald Trump då han inte stänger dörren för ryssen utan vill samtala med Putin

Skriv på

Vi vill folkomrösta om NATO och Värdlandsavtalet: Vi vill ha fortsatt fred med Ryssland och övriga världen