Orijen hundfoder

Spread the love

Våran lilla Plutte (Goliath) har till och ifrån varit dålig i magen, hoppas det inte ligger gift någonstans 🙂 men i.a.f. så provar vi nu det nya fodret Orijen från Kanada som har en hög proteinhalt och innehåller inga spannmål. Fodret sägs vara mer likt den naturliga kosten som våra vilda djur äter. Är det någon av er som testat fodret som är väldigt populärt i USA?

orijen-headlog.GIF

3 comments

Hej! Vi testar också Orijen till vår lilla kräsna krabat. Har gick det för er?

Mycket bra…han älskar fodret så vi får hålla igen, det har aldrig hänt tidigare.I början var vi lite oroliga för han började dricka mer men det var övergående.Kräkningarna och gräsätandet har också minskat så magen mår mycket bättre så vi får hoppas att det består.

Ang.hundfodret orijen så har vi dragit ner på det då han fortsatte dricka ovanligt mycket vatten. Eftersom han är väldigt kräsen liten herre så började vi med doggys burk delikatessfoder uppbladet med lite orijen och det fungerar bra på honom och för att ska få tugga lite så får han Doggys torrfoder för känsliga hundar(gröna påsen)och än så länge(ca.6mån.) verkar han vara nöjd och bra i magen.