Inga fler Rödebyfall!

Spread the love

Det förekommer en del grannbråk här ute på Värmdö och hela Landet ni som har eller har haft problem kan skriva ner er berättelse så att vi alla kan lära och försöka förstå vilka svåra konsekvenser detta kan få.

Tidigare fanns det en särskild förmedlare på Värmdö som försökte lösa problemen vi vet inte riktigt hur det ligger till idag om dom finns kvar. Vi får hoppas att dom finns.

Vi är alla människor rika/fattiga, starka/svaga, sjuka/friska, och nog bör vi kunna leva i harmoni med varandra på denna lilla jord.

Istället för att sprida lögner och elakheter är det bättre att ta tjuren i hornen och öppet diskutera problemen, smutskastning kan få oerhörda hemskheter för berörda människor och det vill vi inte uppleva här på Värmdö, vi minns väl alla Rödebyfallet?

Nu har vi bott här ute i över 10 år efter att ha flyttat tillbaks till Värmdö, säljaren valde mellan oss och några grannar här ute men då han ville göra en snabb affär och vi med grabben (ville komma tillbaks till sina gamla kamrater) så slog vi till.

Välkomna med era egna upplevelser om livet här ute på vackra Värmdö!

Sydsvenskan

Katt död i grannbråk